Дубай слага края на годината за Европейския голф тур

Дубай слага края на годината за Европейския голф тур  и посреща втора поредна надпревара, като сега е време за DP World Tour Championship.

През 2020 година тук Мат Фицпатрик спечели надпреварата, изпреварвайки само с един удар Лий Уестууд, който пък благодарение на второто си място се класира за Дубай.

Полето е с пар от 72 удара, а общата

дължина е над 7000 метра. Има водни препятствия, както и бункери, но въпреки това възможностите за много добри резултати са налице.

Най-добрият в историята е на Робърт Карлсон през 2010-а, когато той постигна 14 удари под пара.

Общият награден фонд на надпреварата е девет милиона долара.

Фаворити за победата са Рори Макилрой, Колин Морикава, Матю Фицпатрик, Серхио Гарсия и Томи Флийтууд.

Както по традиция, ще може да наблюдавате най-интересното в Дубай от четвъртък до неделя. Този път началният час е 9 сутринта по Max Sport 2 HD.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Дубай слага края на годината за Европейския голф тур