Дулуич – Карлайл петък 08 Ноември

Двубоят Дулуич – Карлайл от FA Cup ще се проведе на 08 Ноември (петък) от 21:55 часа. Южната страна на Националната лига Дюлвич Хамлет е домакин на Карлайл от Лига Два, пред това, което се очаква да бъде интересен мач в петък вечерта, тъй като те гледат да поддържат пътуването си в FA Cup живо.

Коефициентът за победа на Дулуич е 4.20. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Карлайл е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дулуич – Карлайл: Статистика Н2Н

На собствено ниво мъжете на Гавин Роуз не са във възход, тъй като те седят на доста ниско 16-то място в Националната лига Юг, но както беше засегнато по-горе, нещата за тях се подобриха напоследък.

Дулуич – Карлайл: Прогнозa

От гледна точка на залаганията, при ранните коефициенти не е ужасно трудно да се за домакините, след като за първи път от 21 години достигат до първия кръг на ФА Къп. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG