Дунав ще се опита да върне Диян Димов

Дунав ще се опита да върне един от големите любимци на публиката в Малката Виена, който да помогне на тима в борбата за оцеляване през пролетта. Става въпрос за полузащитника Диян Димов.
Доскорошният капитан на “драконите” премина това лято в ЦСКА 1948, с чиято фланелка се очакваше да гони промоция в елита. Незадоволителните резултати през есента обаче доведоха до изненадващото му

освобождаване от “червените”.
Сега старши треньорът на Дунав Людмил Киров, който познава отлично Димов от времето, в което бе помощник на Веселин Великов, ще се срещне лично с играча. Двамата ще обсъдят възможността полузащитникът отново да сложи синята фланелка на родния си отбор, за който има близо 250 мача.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.