Дъкет с нетърпение очаква своя шанс

Новото момче на Англия Бен Дъкет каза че няма търпение да се възползва максимално от дадените му възможности по време на турнето на Бангладеш.

Батсманът от Нортхемпшиър вкара над 2700 писти за своя окръг миналия сезон, които му спечелиха място за турнето, макар че то бе подкрепено и от решенията на Alex Hales и Eoin Morgan, които няма да пътуват.

Дъкет се справя добре за Англия в световната купа под 19-те през 2014г, като отбелязва век срещу Австралия.Въпреки известни фитнес и проблеми извън терена го пазят от пълна международна изява до сега.

Въпреки това, той започна добре миналия сезон, като отбеляза 282 точки в първи окръг на първенството в Нортантс и направи още 200 точки по време на сезона, което се оказа трудно за селекторите да игнорират.

Сега, след като отново се представя добре в играта си за Англия, Lions срещу Пакистан А, той има шанс да направи име и да се класира на международната сцена, като той е наясно с това и се стреми да се възползва максимално от отдалата му се възможност.

Той казва: „Не знам какво точно беше различното за мен този сезон, но аз му се наслаждавам от сърце. Започнах добре, което винаги е страхотно след едно заето лято.“

„Седмицата с Lions беше невероятно изживяване за мен. Тя ми даде вяра, че някой ден ще мога да постигна мечтите си.“

“ В миналото съм се опитвал да бъда играч, който всъщност не съм и за това не съм бил успешен. Тази година играх свободно и определено бях себе си.“

Коефициентът Англия да спечели в предстоящата битка е 4/9, докато шансовете за домакините са 7/4.

Англия са с шансове 5/2 да спечелят ODI сериите срещу Бангладеш.

Вижте още прогнози и залози за Крикет само по bet365.

Автор Bet BG / Бет БГ

Save