Светослав Дяков: Трябва да работим много

Капитанът на България заяви след загубата от Швеция, че тима може да се подобри само с много работа. Полузащитникът Светослав Дяков вижда изход от незавидната ситуация, в която се намира националния отбор на България, единствено чрез много труд и себеотдаване от страна на целия отбор. „Лъвовете“ записаха втора поредна загуба в световните квалификации, отстъпвайки на Швеция с 0:3 в Солна в понеделник вечер.

Залози затова България да завърши на първо място в квалификационна група А за Мондиал 2018 се приемат при коефициент от 251.00. Шансовете на Швеция да стори същото са оценени на 9.00.

„Трикольорите“ не успяха да се противопоставят на традиционно неудобния тим на „тре кунур“ и допуснаха три безответни гола, чийто автори станаха Ола Тойвонен, Оскар Хилиемарк и Виктор Линдельоф. Четири дни по-рано момчетата на Петър Хубчев бяха надиграни от Франция (1.40 да завърши на първо място в група А) с 4:1.

„След този резултат е трудно да говоря. Много трудно играем. Доста загуби дойдоха в последно време, и то все тежки. Единствената рецепта е работа. Трябва да работим много и да тичаме много“, заяви футболистът на Лудогорец.

Колегата му Ивайло Чочев също изрази мнение, че всички в отбора трябва да работят по-здраво в клубовете си. Той се надява, че под ръководството на Хубчев ще се изгради силен колектив, който да излезе от трудната ситуация.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол