Еспаньол – Зоря четвъртък 22 Август

Двубоят между Еспаньол – Зоря ще се проведе на 22 август (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Не само Еспаньол успя да победи исландската опозиция в двата мача, но също така успя лесно да се справи по-добре от швейцарската страна Люцерн по време на предишния кръг.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 1.28. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Зоря е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Зоря: Статистика Н2Н

Заря Луганск нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Еспаньол – Зоря: Прогноза

От гледна точка на залагане трябва да се каже, че това е една от по-малко привлекателните срещи в Лига Европа, въпреки че тези, които търсят начин за залог, трябва да изпробват „Espanyol to Win & Under 3.5 Goals“. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com