Започна шампионата на УниКредит по голф

Днес стартира първият кръг от УниКредит Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти.
Общо 52 изявени голф играчи от 21 страни ще премерят сили на игрището в Правец в четирите последователни кръга на 72 дупки индивидуален строукплей формат. Сред тях са и клубните професионалисти, които популяризират и развиват голфа в станата ни  – шотландецът Уилям Дау (Pravets Golf Club) и Станко Маринов.

Трикратният победител – португалецът Уго Сантош, и тази година е в България, за да защити титлите си на Европейски шампион през 2011, 2012 и 2014 г., а сред основните му съперници е италианецът Федерико Ели, който стана европейски шампион през 2013 година.

Водач до момента в класирането е германецът Флориян Ян, който днес покори игрището с 5 удара под пара (67). На оспорваната втора позиция днес финишираха  Дамян Мурджей (Словения) и Ралф Милер (Холандия), които се справиха с шампионатното игрище с 68 удара.

УниКредит Европейският шампионат по голф се провежда в България от 2011 година с подкрепата на УниКредит Булбанк, а Pravets Golf Club е домакин на събитието. В четвъртък (13 октомври) ще стане ясно името на европейския шампион за 2016 година.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.