Зенит вади между 18 и 20 млн. евро за Маркос Акуня

Зенит продължава с опитите си да подсили отбора преди решителната фаза от сезона. Питерци са насочили поглед към португалския пазар.Kлубът от Санкт Петербург иска да привлече Маркос Акуня от Спортинг (Лисабон). Аржентинският национал играе както като ляв бек, така и като крило.

От Зенит вече са влезли в преговори с колегите си от Спортинг.

Споменаваната трансферна сума е между 18 и 20 млн. евро. Причината за високата цена на Акуня е фактът, че той е обвързан с договор до 2023 година.

“Има клубове, които се интересуват от Маркос. Има и конкретни оферти. Зенит със сигурност иска да го има в състава си, но не мога да издам повече от това”, коментира агентът на Акуня Пабло Дел Рио.

През настоящия сезон 27-годишният Акуня има 15 мача и 1 гол в португалското първенство.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.