Интерклуб – Рекреативо до Либоло 21 Март

Двубоят между Интерклуб – Рекреативо до Либоло ще се проведе на 21 март (събота) от 12:00 часа в среща от Жирабола на Ангола. Interclube пропуснаха шанса си да съкратят разликата между себе си и гостите в събота само за последен момент, когато те изравниха за 2-2 в Petro Luanda.

Коефициентът за победа на Интерклуб е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Рекреативо до Либоло е 3.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интерклуб – Рекреативо до Либоло: Двубой статистика

Под 2.5 гола, трябва да бъдат отбелязани в мача.
Под 6 гола са отбелязани в 6 от последните 7 срещи между тези два клуба.
Домакините спечелиха с 1:0 в 3 от последните 6 срещи между тези два клуба.

Интерклуб – Рекреативо до Либоло: Online Прогноза

Сигурни сме, че при сблъсъка в събота ще бъдат постигнати под 2.5 гола и прогнозираме краен резултат в полза на домакините. Interclube имат предимството на домакините, което може да се окаже решаващо в резултат от този уикенд, тъй като очакваме много близки деветдесет минути.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Angola Girabola можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com