Интер – Брьондби четвъртък 18 Юли

Двубоят междуИнтер – Брьондби ще се проведе на 18 юли (четвъртък) от 18:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Интер Турку, който е начело от финландската лига, знаеха че ще имат труден мач, макар че вероятно биха се надявали да се върнат у дома с повече, отколкото с 4-1 загуба.

Коефициентът за победа на Интер е 3.60. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Брьондби е 1.80.Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер – Брьондби: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Brondby IF – Интер Турку 4-1.

Интер – Брьондби: Прогноза

В залаганията се откроява „Брондби да отбележи над 1.5 гола“. Не само че датчаните доказаха, че имат повече от достатъчно качество, за да се възползват от слабата защита на Турку миналата седмица, но фактът, че домакините нямат друг избор, освен да дадат всичко в тази игра, трябва да позволи посетителите да добавят към резултата.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com