Интер, Милан и Ювентус имат намерение да продължат да играят в Серия “А”

Интер, Милан и Ювентус имат намерение да продължат да играят в Серия “А” , въпреки че участват в създаването на европейска Суперлига. Това съобщава каналът “Скай Италия”.

Днес се състоя спешна среща на клубовете от Серия “А”, на която бе обсъден въпросът. В неделя 12 от най-големите клубове в Европа, в това число Интер, Милан и Ювентус, обявиха създаването на Суперлигата и оттеглянето си от Шампионската лига, администрирана от УЕФА.

УЕФА, ФИФА националните федерации на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция, както и политическите ръководители в тези страни побързаха да осъдят решението за отцепване, а президентът на УЕФА Александър Чеферин заплаши, че футболистите от 12-те клуба-отцепници няма да бъдат допускани до участие на европейски и световни първенства.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато . За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Интер, Милан и Ювентус имат намерение да продължат да играят в Серия “А”