ИФК Тумба – Дюрсхолм петък 27 Март

Двубоят между ИФК Тумба – Дюрсхолм ще се проведе на 27 март (петък) от 21:00 часа в Приятелска среща между отборите. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от ИФК Тумба в петък.

Коефициентът за победа на ИФК Тумба е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Дюрсхолм е 3.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ИФК Тумба – Дюрсхолм: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от ИФК Тумба.

ИФК Тумба – Дюрсхолм: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Тумба в петък вечерта.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Friendly можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com