Капитанът на Лацио подписва нов договор

Капитанът на Лацио Лукас Билия ще подпише нов договор с клуба в близките дни. Очаква се аржентинецът да удължи настоящия си контракт до 2020 година. Преговорите между двете страни вървяха от известно време и липсата на разбирателство дори породи слухове за предстояща раздяла.
Наложи се да бъдат проведени няколко разговора между агента на играча и президента на Лацио Клаудио Лотито. Това е помогнало за изглаждане на различията, като шефът на “орлите” е приел изискванията на играча за увеличение на заплатата и в близките дни се очаква договорът да бъде подписан официално.

Настоящият контракт на Билия изтича през лятото на 2018 година, но сега той ще бъде удължен с още две години, с което се очаква да бъде сложен край на спекулациите за трансфер на аржентинеца далеч от “Олимпико”.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365