Кличко даде съвет на Дионтей Уайлдър преди мачa с Антъни Джошуа

Владимир Кличко даде много ценен съвет на Дионтей Уайлдър преди очаквания му мач с Антъни Джошуа.Кличко знае от първо лице какво е да се бие срещу непобедения британец, след като беше нокаутиран от него.
„Този мач задължително трябва да се състои

– каза Кличко. – Колкото по-рано е той, толкова по-добре за Дионтей. Това е така заради разликата във възрастта. Освен това с всеки мач Джошуа става все по-добър. Той придобива опит. Очевидно е, че в този случай времето работи срещу Уайлдър.“

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.