Клуб Америка – Монтерей 30 Декември

Двубоят между Клуб Америка – Монтерей ще се проведе на 30 Декември (понеделник) от 04:00 часа след полунощ в среща от Апература Мексико. Загубата в първия мач не беше част от плана, но домакините в понеделник вероятно няма да бъдат обезпокоени от тази загуба.

Коефициентът за победа на Клуб Америка е 2.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Монтерей  е 3.30Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуб Америка – Монтерей: Двубой Статистика

Като домакин, America не е губил от Монтерей в последните 12 срещи помежду им.
Монтерей нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Резултат от първият мач: Монтерей – America 2-1.

Клуб Америка – Монтерей: Прогноза

Победа за домакините, които спечелиха всеки от последните си два домакински мача срещу Монтерей е най-вероятния резултат от тази среща. Те се борят да поддържат мрежата си празна, но с домашно предимство могат да обърнат резултата от първия мач. Две от последните три поражения на Монтерей като гост завършиха с 2:1. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Aperatura можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG