Ковънтри – Бристол Роувърс 14 Януари

Двубоят Ковънтри – Бристол Роувърс от FA Cup ще се проведе на 14 Януари (вторник) от 21:45 часа. Ковънтри не успя да вземе и трите точки през уикенда, тъй като те направиха 1-1 с MK Dons на това място, макар че това не трябва да означава, че те са гледани негативно.

Коефициентът за победа на Ковънтри е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Бристол Роувърс е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ковънтри – Бристол Роувърс: Статистика Н2Н

Бристол Роувърс не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Като домакин, Ковънтри не е губил от Бристол Роувърс в последните 3 срещи помежду им.
Ковънтри не са губили в последните 8 свои домакинства.

Ковънтри – Бристол Роувърс: Прогнозa

Очакваме победа от домакините до нула, които имат един от най-добрите защитни рекорди като домакин в лигата. Добавете и това, че Rovers не само отстъпват два пъти редовно, откакто се присъедини Гарнър, но и се мъчат да направят впечатление, като не успяха да вкарат в четири от последните си пет мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG