Косово – Гибралтар четвъртък 10 Октомври

Двубоят между Косово – Гибралтар ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 19:00 часа в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Беше невероятна година за Косово, които оставиха това да изглежда като невероятна едностранчива приятелска среща.

Коефициентът за победа на Косово е 1.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00Залози за това Гибралтар да победят се приемат с коефициент 21.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Косово – Гибралтар: Двубой статистика

Нещата не изглеждат толкова добре за посетителите. Последната международна почивка ги изпрати на 10 гола без отговор.

Косово – Гибралтар: Прогноза

Гибралтар загуби до нула в два от последните си три приятелски сблъсъка, докато Косово спечели до нула в 67% от приятелските си сблъсъци като цяло. Очакваме голям марж, който да раздели тези две страни до края на мача в четвъртък, което ни кара да подкрепим убедителна победа за Косово като наш правилен избор за резултат от този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com