Крикет: Уилямс е доволен от формата си

Кесрик Уилямс казва, че добрият му международен дебют се дължи на това че се поддържа в играта, която се разиграваше в Карибския басейн.

Бързия боуър уилямс взе две вратички в дебюта си за Западна Индия в осем-етапното Twenty20 поражение на Пакистан в Абу Даби.

26-годишният спортист от Ст. Винцет беше избран след своя съотборник от Ямайка Тавалас Андре Русел, който беше изваден от кампанията от три мача.

Световният шампион Уиндиес бяха варосани в Обединените Арабски Емирства, но Уилямс, чийто танци след всеки гол ще се запомнят във Висшата лига на Карибския басейн на 2016. Той се прибира у дома с високо вдигната глава.

„Отидох там с освободено съзнание без да си мисля че ние вече сме загубили сериите. Исках да изляза и да играя един позитивен крикет“ – каза Уилямс, който възвърна резултата на 4-0-15-2.

“ Не го приемах сякаш играем срещу Пакистан, срещу Шаржийл Хан или нещо такова. Не исках да мисля прекалено много за това, просто направих това, което бих направил за страната си.“

Уест Индис успя да отбележи само 103-5 в техните 20 оувъра да позволи на Пакистан лесно преследване тъй като те си осигуриха преднина от 3-0.

Въпреки това, Уилямс който не е част от еднодневните серии, които следват, добавя: “ Въпреки че загубихме мача, момчетата се справят все по-добре. Ще ми отнеме малко време да се приспособя към условията , но ние винаги гледаме да дадем 110% от себе си и всъщност това е което направихме днес.“

„Крикетът е игра на несигурност – не можеш да излезеш и да твърдиш че ще спечелиш днес или утре. Трябва да вложиш много упорита работа и изпълнение.“

Коефициентът Уест Индиес да спечелят еднодневния международен турнир срещу Пакистан в петък е 11/8, а да спечелят серията с 3-0, процентът е 10/1.

Вижте всички залози и прогнози за крикет само по bet365.

Save