Кристиано Джарета обясни върху какво трябва да работи клубът

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета засегна редица въпроси, свързани с клуба. Италианецът бе назначен преди 5 месеца и коментира първите си впечатления от ЦСКА-София.

“В началото прекарвах почти цялото си време в опит да разбера какво се случва около мен като организация и екип. Останах приятно изненадан от ЦСКА. Видях доста неща, които се правят правилно. И някои, които трябва да подобрим, най-вече откъм организация. Откъм техническа страна сме добре. Но има какво да се подобри“, заяви Джарета.

“Едно от нещата, които е подходящо да изработим,

е проект как да развиваме футболистите, особено младите. И тук говоря не само за задължителните тренировки, но и индивидуално – извън официалното им време с отбора. Под развитие имам предвид много елементи, като например игра с десния и левия крак, с глава и други подобни.

Опитните състезатели също трябва да имат стремежа да се подобряват. Това, че си по-възрастен, не означава, че няма какво да научиш. Професионалният играч не бива да изразходва само час-два на ден за футбола. Необходимо му е повече време. И затова след тренировките всеки трябва да провежда още едно индивидуално занимание в някаква конкретна област”, продължи Джарета.

На въпрос дали вижда манталитет сред играчите да полагат такъв извънреден труд, италианецът отговори: .”Засега не. За жалост не го видях при своето идване. Но това е сходен проблем и в Италия”.

“Най-важният капитал на клуб като ЦСКА са играчите. Ако искаш да увеличиш приходите си, трябва да работиш върху футболистите. Да инвестираш малка сума в млад играч и след това да го развиеш. Защото после може да го продадеш на печалба и съответно да събереш солиден капитал. Това всъщност е най-добрият начин да печелиш в страна като България . Тука  няма много източници на приходи – нито от билети, нито от тв права  . Ние се гордеем, че имаме много привърженици .   Не можем да кажем, че голяма част от тях идват на стадиона“, отчете Джарета.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.