Крис Бош: Ще се опитам да играя отново

Центърът на Маями Хийт Крис Бош, който има изключително сериозни здравословни проблеми със съсирването на кръвта през последните почти 2 години, не се е отказал от идеята отново да се върне на баскетболния терен, съобщават американските медии.

Бош, който има да получава още над 75 милиона долара от 5-годишния си контракт с Маями, ще трябва да си потърси нов отбор, тъй като „горещите“ категорично заявиха, че не искат да рискуват здравето и живота му и повече няма да разчитат на него. „Ще опитам да играя баскетбол отново“, заяви Бош.

„Ще отида навскяъде и ще направя всичко, само за да мога да се завърна на терена. Ако хората не разбират това, значи не знаят какво означава да си победител. Моят избор е да следвам мечтите си“, каза Бош, който е двукратен шампион в НБА с тима на Маями. „Разбирам хората, които казват, че просто мога да си взема парите и да се откажа. Но аз не мисля за парите. Аз мисля за това къде иска да бъде сърцето ми. Аз обичам НБА и обичам баскетбола, който ми дава живот всеки ден“, заяви Бош. Бош, който е баща на 5 деца, не е играл баскетбол от януари тази година.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.