Лас Сабаняс – Ювентус Манагуа 19 Април

Двубоят между Лас Сабаняс – Ювентус Манагуа ще се проведе на 19 април (неделя) от 00:00 часа в среща от Клаусура на Никарагуа. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Лас Сабаняс в неделя.

Коефициентът за победа на Лас Сабаняс е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Ювентус Манагуа е 2.87. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Лас Сабаняс – Ювентус Манагуа: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Лас Сабаняс в неделя.

Лас Сабаняс – Ювентус Манагуа: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Лас Сабаняс в неделя.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Clausura можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com