Лацио – Кремонезе вторник 14 Януари

Двубоят Лацио – Кремонезе от Супер Купата на Италия ще се проведе на 14 януари (вторник) от 19:00 часа. Може ли изключителният сезон на Лацио да стане още по-добър с победа в Coppa Italia? Победителите през 2019 г. в това състезание се надяват да последват успеха си и през тази година.

Коефициентът за победа на Лацио е 1.12. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Кремонезе е 15.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лацио – Кремонезе: Статистика Н2Н

  • Като домакин, Лацио не е губил от Кремонезе в последните 3 срещи помежду им.
    Лацио са в серия от 5 поредни домакински победи.
    Лацио са в победна серия от 4 мача.

Лацио – Кремонезе: Прогноза

Междувременно последните две кампании на Лацио в Coppa Italia започнаха с победи над опозицията от по-ниско ниво, така че това трябва да е пряка победа у дома. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com