Леванте – Луго 06 Декември bet365

Двубоят Леванте – Луго от 32ри кръг на  Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 13:00 часа Леванте имат положителен резултат 1: 1 от първия мач, който се игра в края на октомври na Estadio Anxo Carro. Луго отвори резултата чрез Кристиан, но Borja Mayoral вкара осем минути след почивката.

Коефициентът за победа на Леванте е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Луго е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леванте – Луго: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: КД Луго – Леванте 1-1.
КД Луго нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Леванте – Луго: Прогноза

Луго са с лош рекорд като гости напоследък в Сегунда и едва ли можем да очакваме те да бъдат заплаха тук на Estadio Ciudad de Valencia. Те не са печелили в последните пет мача и не успяха да вкарат мрежата в предишните четири мача като гости.

Домакинската победа е залог банкер. Леванте има добра възможност да надгради успеха от миналия сезон, когато стигна до последния 16 кръг на Копа дел Рей.  Леванте спечели три от последните си четири мача в първо ниво на испанския футбол. Тъй като посетителите наистина трудно вкарват голове при пътуванията напоследък, ние алтернативно ще подкрепим жабите да поддържат чист лист при равенство.

Леванте да спечели
Леванте да запази чист лист

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG