Лиги / Купи


Barclays Premier League UEFAChampionsLeague laliga-bet365Ligue_1-logo-bet365Logo Bundesliga bet365-italia-seria-a  internationalfootballEFL Английска Втора Лигалиги Bet365 RFPLbg-футбол-бет-бг-bet365

FC Barcelona  Реал Мадрид  FC Bayern Munchen   bvb  Juventus   Roma    FC Paris Saint Germain  АС Монако ФК Bet365 levski  bet365 cska

      Everton    Leicester City Stoke City Middlesbrough Sunderland

Спортни новини и залози за всички Лиги и Купи:

Как да заложа в bet365

Залагането на в bet365 беше лесно. След като открихме събитието, за което искаме да заложа. Трябва само да кликнем върху коефициентите и да се отвори залагащия прозорец. Тук може да  бъде въведена сумата, която искаме да заложим. След като потвърдихме, нашия залог бе направен и беше представен. Това звучи достатъчно просто (и наистина е), но нека да ви преведем стъпка по стъпка. За да получите пълен преглед на това как да залагате тук:

Залози Стъпка по стъпка

  1.   Избираме спорта, на който искаме да заложим, от менюто, предоставено в лявата странична лента. След това избереме лигата, събитието, мача или състезанието, на което искаме да заложим.

  2.  Сега, когато сме на желания избор, ще искаме да намерим пазара за залагания, нали? Тук е предложен списък от пазари, на които можете да залагате. Избираме пазар, на който искаме да заложим – правим това, като кликнем върху предлаганите коефициенти.

  3.  Изборът на залози ще бъде добавен от дясната страна в bet365 online betting sports. Въведохме сумата, която искаме да заложим, в полето „ЗАЛОГ“. БЕТ БГ съветваме да се запознаете с оформлението, преди да поставите твърде много пари . По-добре да го играете безопасно!

  4.  След като сме въвели сумата в избраната валута, просто кликнахме върху бутона „Залог на място„. Ако нямате достатъчно пари в профила си, ще бъдете помолени да увеличите сметката си. Залога трябва да остане във фиша, докато не се върнем със средствата.
Обърнете внимание, особено при залозите в игра и в последните минути. Доста често преди края на играта има вероятност коефициентите да се променят. Може да имате късмет с по-висока цена(коефициент), но понякога bet365 online sports betting ще промени коефициентите. В зависимост от това как се играе „събитието“. Така че може да се наложи да потвърдите променените коефициенти. Преди да можете да потвърдите залога си. Ако имате допълнителни въпроси, разгледайте публикацията – Как да заложа в bet365?

bet365 Опции за залагания

В bet365 изтегли намерихме най-добрия набор от опции за залагания, които се предлагат в сайтовете за онлайн залагания. Те предлагат всички традиционни форми на залагания. Както и фантастична комбинация от екзотични предложения за залози онлайн. Не само за големи спортни лиги и състезания, но и за по-неясни спортове и по-ниски лиги.

Има екзотични опции за залагане за спорт като волейбол, колоездене, бокс и голф. Ако смятате, че сте имали шанс в дадено предстоящо спортно събитие. Не забравяйте да погледнете възможностите, които имат от БЕТ.

Лиги и Купи

Бъди информиран за последните събития преди мача от най-важните лиги за теб. Прочети статистиката преди мач, анализа от нашите експерти и коефициентите от bet365. Всяка публикация за предстоящо събитие съдържа bet365 коефициенти. Наслади се на мача на живо по bet365 tv. За да научите повече за футбол live, моля прегледайте статията bet365 на живо.

bet365 регистрация

Нямате регистрация при bet365 – букмейкър номер 1 в света? Направи своята bet365 регистрация сега, в 6 лесни стъпки. След като верифицирате сметката си в бет365, вие ще имате достъп до над 140 000 събития годишно. Спортни залози оналайн е предпочитания назин за залагания.

bet365 Mobile

След като сте направили регистрация успешно в bet365, идва време да свалития bet365 мобилно приложение. Така ще може да правите спортни залози, където и да сте. По всяко време на денонощието, бързо и много удобно. Вижте от къде може да свалите bet365 мобиле в нашата главната страница за бет365.

Автор: BET-BG.com

Често задавани въпроси :