Лидерът на Хардън оптимист за новия сезон

Джеймс Хардън – Лидерът на Хюстън е оставил зад гърба си разочарованията от миналата кампания и гледа само напред. Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън вярва, че тима му има потенциал и може да се представи далеч по-добре от миналата кампания в НБА. Той разкри, че в предсезона клубното ръководство прави всичко възможно, за да сплоти колектива, и това му дава поводи за оптимизъм.

Междувременно, залози за първо място на Хюстън в Западната конференция през редовния сезон се приемат при коефициент от 46.00. Шансовете на „ракетите“ да грабнат титлата в НБА са оценени на 81.00, а тези на Хардън да спечели приза за MVP- на 23.00.

Рокетс започна обнадеждаващо миналата кампания, но впоследствие „забуксува“ и завърши с баланс 41-41 победи, който му отреди осмо място в крайното класиране в Западната конференция. Хардън и компания се изправиха срещу действащия тогава шампион Голдън Стейт Уориърс в първия кръг на директните елиминации и загубиха в пет мача.

„Ситуацията в отбора е много по-различна. Сега правим нещо, което не сме правили, откакто облякох екипа на Хюстън. Основната задача на ръководството, преди началото на сезона, е всички да се опознаем, както на терена, така и извън него. Сигурен съм, че това е правилният подход, защото, когато всички мислим еднакво и имаме една цел, ще бъде по-лесно да побеждаваме и да постигаме целите си“, коментира Хардън.

Джеймс Хардън приключи миналия сезон с впечатляващите 29.0 точки средно на мач.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички спортни залози и прогнози за Баскетбол само по bet365 Баскетбол.

Save