Лудогорец представи новите екипи

ПФК Лудогорец и SportVision дадоха обща пресконференция в магазина на компанията в град Варна. Повод за събитието бе представянето на съвместното партньорство между клуба и Sport Vision , основен доставчик и спонсор на „орлите“ за два сезона.

Участие в пресконференцията взеха изпълнителният директор на фирмата Войслав Гликич, изпълнителният директор на ПФК Лудогорец – Ангел Петричев, капитанът на „орлите“ Светослав Дяков и новото попълнение Яцек Горалски.
„Благодарение на „Умбро“ имаме три отлични мачови екипи с прекрасен дизайн, от които сме много доволни. Нашият отбор е облечен като всички водещи европейски клубове. Хубаво е също, че можем да продаваме клубните си артикули във всички магазини на „SportVision“, което ни помага да акумулираме допълнителни средства за издръжката и да радваме феновете си с бонуси. Подобен маркетинг прилагат всички сериозни клубове“, каза Петричев.

Изпълнителният директор на „SportVision“ Войслав Глигич също засипа със суперлативи Лудогорец: „Нашата верига за спортни стоки е водеща в света и е логично да си партнираме с най-добрите отбори в страните. Такъв в България е Лудогорец. Доволни сме, че успяхме да изпълним всичките му изисквания за най-добрите екипи, направени с качествени материали.“

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.