Манчестър Сити – Ливърпул 3 януари bet365 premier

Двубоят Манчестър Сити – Ливърпул от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 3 януари (четвъртък) от 22:00 часаВсичко друго, освен победа на стадион Етихад, ще остави управляващите шампиони с малки шансове да защитят претенциите си за купата.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 2.00 Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на  Ливърпул   е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Сити – Ливърпул : Статистика Н2Н

Статистиката на Ман Сити като домакин този сезон: 9-0-1.
Статистиката на Ливърпул като гост този сезон: 8-2-0.
Ливърпул са в серия от 3 поредни победи като гост.

Манчестър Сити – Ливърпул : Прогноза

Ужасната отбранителна форма на Ман Сити ще бъде музика за ушите на смъртоносното атакуващото трио на Ливърпул Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино. В събота вечер в Анфийлд всички бяха точни за да вземат победата над Арсенал с 5: 1.

Ливърпул е единственият отбор без поражение в лигата. Те спечелиха 17 и изравниха 3 от 20 мача досега, допускайки само 8 гола в процеса.

Ливърпул или равен – двоен шанс
Ливърпул – Над 1.5 гола

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG