Марсилия – Атлетико Мадрид сряда 16 Май

Двубоят между Марсилия – Атлетико Мадрид ще се проведе на 16 Май (сряда) от 21:45 часа в среща от Лига Европа. Диего Симеоне имаше великолепна кампания с Атлетико Мадрид досега през сезона.

Коефициентът за победа на Марсилия 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид e 1.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Марсилия – Атлетико Мадрид: Двубой Статистика

Двете страни се срещнаха в груповата фаза на Шампионската лига точно преди десетилетие. Атлетико Мадрид постигна много по-голям успех, след което спечели четири точки в два финала с френския екип.
Атлетико завършиха съответно групата, а Марсилия завърши трети с огромен дефицит от осем точки. Първият мач във Виченте Калдерон бе 2-1 победа за Атлетико, докато реваншът във Велодор не доведе до голове. Това ще бъде само третата поредна среща между Марсилия и Атлетико Мадрид в историята.

Марсилия – Атлетико Мадрид: Прогноза

Никой от двамата мениджъри всъщност не може да бъде развълнуван от скорошната  форма на отбора си. Атлетико обаче може да бъде оправдан с факта, че отборът не е имал никакъв императив през последните няколко седмици в Примера дивисион, докато Марсилия е в постоянно преследване за едно от първите три места във Франция.

Защитната линия на Руди Гарсия показа много уязвимост в края на мача, особено в мача завършил с 3: 3 в петък в Гингам. Това ще бъде музика за ушите на Антоан Гризман и Диего Коста, от които се очаква да водят атакуващата линия на Симеоне тук. Атлетико допуснаха  само  три гола в осем мача в Лига Европа и нямаха никакви проблеми с нито един от четирите си съперници. Те имат много по-голям опит и играят на най-високо ниво след като са достигнаха финала на Шампионската лига два пъти през последните пет години.

Ако сравним всичко дотук, всеки един параметър отива в полза на Атлетико Мадрид, което означава, че трябва да се доверим на 1,80 коефициента, предложен за испанския отбор да спечели мача за 90 минути тук. Стойността е по-висока при коефициентите, предложени за Атлетико Мадрид  да победят с два или повече гола в мача предвид очевидните проблеми в защитата на Марсилия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com