Мемфис Депай подписа с Юнайтед

Мемфис Депай е новото попълнение на английският шампион Манчестър Юнайтед. Холандският футболист, който идва от ПСВ Айндховен официално подписа договор с „червените дяволи“.Депай бе представен от ръководството на Юнайтед на официална пресконференция на клуба в Петък вечер. Контрактът на крилото ще бъде за 4 години с опции за продължаване с още една. Според „Дейли Мейл“ трансферната сума по сделката е £25 милиона.

Мемфис Депай

Мениджърът Луис ван Гаал предупреди младият талант, че играта в Английската Висша лига ще му се стори малко твърда и ще му трябва време за да се приспособи към този стил на игра.

По време на пресконференцията на въпроса дали Юнайтед може да спечели титлата през този сезон, играчът отговори: „Оо да..със сигурност!“.

Играчът още сподели: „Тимът притежава нужните качества за да спечели титлата през този сезон и имаме шанса да спечелим всички трофеи“.

Мемфис Депай ще се присъедини към новите си съотборници в Поделник и се надява да се сработи бързо. „Смятам, че ще мога да вкарам много голове в Манчестър Юнайтед. Вярвам в това и ще работя върху това. Радвам се, че дойдох на „Олд Трафорд. Работата ми е да вкарвам голове и това и ще направя“, допълни холандеца.

Мемфис Депай