Мерки за Онлайн Защита

Мерки за Онлайн Защита на bet365. Защитата на информацияте е съществена за bet365 и те използват различни системи за защита на информацията.

Защитени Страници
Сайтът използва 256-bit Digicert SSL (Secure Sockets Layer), за да криптира цялата информация към и от уебсайта, включително лична информация и данни за кредитни/дебитни карти. Криптирането е процес на превръщане на информацията във формат, който не може да бъде прочетен от някой, който се опитва да я прихване.

Използва се криптиране на всички наши страници и може да се провери, виждайки символ с катинарче, който се появява на Вашия браузър. Този символ показва, че се използва SSL и цялата информация от и към сайта е криптирана.

Защита
bet365 има няколко защитни стени, за да създаде няколко прегради, които предовратяват неоторизиран достъп до сървърите.

Допълнителна Защита
bet365 оперира с Information Security Management System (ISMS) за защита на конфиденциалността,истинноста и достъпността на информацията. bet365 ISMS беше сертифицирана в съответствие с ISO/IEC 27001:2013 – международно признат стандарт за защита на информацията.

Мерки за Онлайн Защита в bet365 ви гарантират абсолютна онлайн безопасност!

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet-bg

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com