Много се вдигна и нивото на отборите в турнира

Много се вдигна и нивото на отборите в турнира,

като смело може да се каже, че понякога там можете да видите не по-слаби състави от надпреварата на богатите. Плюс там е наличието на доста повече мачове за наблюдаване и залагане, където често се срещат отбори без голяма история в общи съперничества и коефициентите невинаги отговарят на реалността. Де факто, ако знаете теорията и четете информацията от сайта ни, нерядко можете да ударите голяма печалба. Прогнозите, които споделяме за Лига Европа са подкрепени от аргументи и факти, така че остава Вие да вземете финалното решение за своите залози.

Лига Европа е шансът на отборите, които не са стигнали до зона Шампионска лига или пък вече са я напуснали. А такива класни отбори в Европа не са един и два. Няма как да не отбележим магията от този сезон с мач като Ливърпул и Дортмунд, който от мнозина е определен за двубоя на годината. Тук трябва да отбележим, че от Efirbet.com успяхме за пореден път да споделим прогнозата за този мач от Лига Европа, която успя да излезе и да донесе печалба на много от последователите ни. Успехът на Мърсисайдци с 4:3 показа каква класа се крие в мачовете от този турнир и запали доста неутрални фенове. Отделно, тези на клубни отбори със славно минало, но слаба форма, имат къде да подкрепят съставите си. Не е лъжа, че и българските тимове провокират някакъв интерес с участието си в турнира. Ако се замислим, че Левски игра 1/4-финал в Купата на УЕФА, това днес звучи като сериозно постижение от близкото минало.

Няма как обаче да не подкрепяме родните състави, а ако все пак смятаме, че няма да спечелят, всеки е в правото си да залага. Но да се върнем на международните двубои. Те наистина са често непредвидими и водят опции за друг залог, а не краен изход. Ако обаче рискувате, коефициентите са налице за добра печалба. В редовете по-долу може да откриете списък с всичките ни прогнози от турнира Лига Европа.