Морган Шнайдерлин е новото бижу на Манчестър Юнайтед

Морган Шнайдерлин е най-новото попълнение на „Олд Трафорд„. 25-годишният французин е четвъртият нов играч в мащабната селекция на „червените дяволи“.

Освен Шнайдерлин, Юнайтед привлече  Мемфис Депай, Матео Дермиан и звездата на Байерн Мюнхен – Бастиан Швайнщайгер. С трансфера на Морган Шнайдерлин сумата за селекцията от нови попълнени на Манчестър Юнайтед е £ 77 милиона. Английския клуб е дал досега 13 £ милиона за Дермиан, £ 14 милиона за Басти и по £ 25 милиона за Депай и Шнайдерлин.

Морган Шнайдерлин 29F96D3F00000578-0-Bastian_Schweinsteiger_is_set_to_complete_a_move_from_Bayern_Mun-a-89_1436737847188

Полузащитникът на Саутхамптън е преминал медицински прегледи в базата на Юнайтед – Карингтън и ще се присъедени към мениджъра Луис ван Гаал и отбора, които заминават за предсезонно турне в САЩ. Бившият талант на „светците“ сподели пред „Дейли Мейл„, че се чувства безкрайно щастлив от идването му на „Олд Трафорд“.

Морган Шнайдерлин започва кариерата си в местния Страсбург, където играе до 2008 година. След това е купен от Саутхамптън и става неразделна част от отбора с общо 250 записани мача и 15 гола.

Морган Шнайдерлин

Междувременно Луис ван Гаал напомни за интереса към мегазвездата на Реал Мадрид – Серхио Рамос. Сделката включва и вратарят на „червените дяволи“ Давид де Хеа, който се очаква да премине на „Сантиаго Бернабеу“ за сметка на Рамос. Испанският защитник е изразил желанието си да премине на „Олд Трафорд“, но ръководствата и на двата клуба, все още не разкриват детайли относно евентуална сделка.