Надбягвания с хрътки – 09 Декември Droopys Noodle bet365

Бет БГ Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки, 09 Декември 2018, залог: Droopys Noodle първо състезание 16:08 часа.

Най-добър залог: Droopys Noodle (T6, 3.27 Henlow)

bet365 коефициент: 4.33.

Следващ най-добър залог: King Dylan (T1, 3.47 Henlow)

bet365 коефициент: 3.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Трети най-добър залог залог: Roxholme Jim (T2, 4.07 Henlow)

bet365 коефициент: 2.25.

Днес дербито за кучета продължава с няколко състезания в Henlow.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително bet365 На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365 bonus. Навсякъде. Важат условия.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.

бет365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите бет365 спортни залози. Едва след като си направите бет365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и за най-важните събития всеки ден с бет365 мобилно приложение. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила.

bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора с google search bet365. Прякото Предаване на Новини на RPGTV е безплатно за клиенти на bet365 ВХОД. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв. (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието.

За да гледате пряко предаване на другите топ събития с хрътки в bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате, като след това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание, показано в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка, и 3G/4G или WiFi Twitter връзка за incognito мобилен или таблет.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com