Надбягвания с хрътки – 12 Октомври залог Swift

Bet BG Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки в сряда, 12 Октомври 2016,залог: Най-добър залог: Swift Mask (T3, 9.24 Romford)

Следващ най-добър залог: Zoos Pacquiao (T2, 9.56 Romford)

Трети най-добър залог: Zoos Tahoe (T3, 10.11 Romford)

Собствениците на 500 Евро от бонус сериите на финала, който заема място тази вечер в Ромфорд и добре дресираната Swift Mask (T3) се очаква да приземи плячката за 9.24.

400 метра изглежда ще бъде неговия абсолютен минимум, с оглед на последните му изпълнения, нещо, което определено трябва да се вземе под внимание, но синът на Paradise Madison и Swift Verse може да вземе пълна преднина пред всеки двубой срещу Springbank Boy и Swipe And Deploy, който трябва да определи темпа на състезанието от външната страна и да подобри представянето си от Декември 2014.

Класът е А1, а състезанието е номер 10, за коефициент от 9.56 и Zoos Pacquiao (T2) може да си възвърне печелившия късмет.

Zoos Tahoe (T3), полу-сестра на обучения бегач на Ърни Гаскин, може да се възползва от спада в кампанията на А2 с коефициент 10.11.

 

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте още залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.