Надбягвания с хрътки – 15 Октомври залог Headford

Bet BG Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки в събота, 15 Октомври 2016,залог: Най-добър залог: Headford Sky (T2, 10.18 Newcastle)

Следващ най-добър залог: Havana Hi Ace (T3, 10.35 Newcastle)

Трети най-добър залог: No More Heroes (T3, 9.48 Newcastle)

На фронта са 12 конкурентни състезания, в които ентусиасти могат да определят, кой ще бъде шампиона на Нюкасъл тази вечер и тя определено може да бъде печеливша за треньора Джими Райт.

Майсторът в манипулациите изглежда, че има още една умна хрътка на свое разположение под формата на ирландския новобранец Buckfast Ger, но ако малко по – опитния Headford Sky (T2) и донесе победа в група А за конкурса на А1 за 10.18 като има възможността да се представи цял клас по-високо.

Друга потенциално умна хрътка в ръцете на Райт е Havana Hi Ace (Т3) и тя ще направи своето представяне на финала за А1 с коефициент от 10.35.

Справедливо е да се каже, че това няма да са най-силните конкуренти на финала и това определено няма да бъде един от най-силните финали на А1 след този през октомври 2014.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте още залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.