Надбягвания с хрътки – 16 Октомври залог Henlow

Bet BG Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки в неделя, 16 Октомври 2016,залог: Най-добър залог: Prince Rock (T2, 8.46 Henlow)

Следващ най-добър залог: Westmead Rossi (T4, 7.30 Henlow)

Трети най-добър залог: No More Heroes Johnny Vivaro (T6, 6.45 Henlow)

Дербито на Henlow  е на ход тази вечер с цели шест серии и стимулиран от успеха си на финала на William Hill All England Cup в четвъртък, Charlie Lister може да има още една възможност за щастие в шестото състезание за 8.46.

Prince Rock (T2) беше силно изтъкнат преди да направи дебюта си в Doncaster миналия месец и оправда гласуваното му доверие от пазара след като се представи безупречно в Bramble Kennels Invitation Maiden.

Westmead Rossi (T4) познава този конкурс и разстоянията по-добре от повечето останали състезатели и трябва да направи добро представяне на 7.30.

Johnny Vivaro (T6) би трябвало да спечели битката в Henlow Mini на 6.45.

Справедливо е да се каже, че това няма да са най-силните конкуренти на финала и това определено няма да бъде един от най-силните финали на А1 след този през октомври 2014.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте още залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.