Надбягвания с хрътки – 30 Юли Clarence Seadog

Бет БГ Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки, 30 Юли 2017, залог: Clarence Seadog, първо състезание 20:30h.

Най-добър залог: Clarence Seadog (T5, 8.15 Henlow)

bet365 коефициент: 4.00.

Следващ най-добър залог: Cotton Pants (T4, 8.30 Henlow)

bet365 коефициент: 4.50.

Трети най-добър залог залог: Stringer Bell (T5, 8.00 Henlow)

bet365 коефициент: 4.50.

Тази вечер дербито за кучета на Ladbrokes продължава с няколко състезания в Henlow.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително Bet365 На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Следвайте всички залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора. Прякото Предаване на RPGTV е безплатно за клиенти на Bet365. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на Bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв за Подсигурен Залог. (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието. Ако състезанието се предава по BAGS, тяхното лого ще се показва в горната част на талона до бутона за Пряко Предаване.

За да гледате пряко предаване на другите състезания с хрътки в Bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате, като след това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание, показано в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка, и 3G/4G или WiFi връзка за мобилен или таблет.

Автор: Бет БГ / Bet BG