Нант – Тулуза bet365

Двубоят между Нант – Тулуза ще се проведе на 05 февруари (вторник) от 19:30 часа в среща за Купата на Франция. Нант иска да сложи край на лошите резултати, когато посрещнат Тулуза в среща за купата на Франция във вторник.

Коефициентът за победа на Нант е 2.10.  Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Тулуза е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нант – Тулуза: Статистика Н2Н

Като домакин, Нант не е губил от Тулуза в последните 4 срещи помежду им.
По време на последните 16 срещи с Нант като домакин, Нант спечели 6 пъти, при 6 равенства и 4 победи за Тулуза. Головата разлика е 25-16 в полза на Нант.
Последната победа на Тулуза срещу Нант като гост бе през 2014.

Нант – Тулуза: Прогноза

Справедливо е да се каже, че Нант отчаяно се нуждае от победа след няколко мрачни представяния от зимната пауза. За да постигнат това, те трябва да подобрят формуляра си за точкуване, тъй като отборът отбеляза само два пъти в последните 6 срещи.

Тулуза претърпя тесен провал срещу Монако през уикенда, но те са сигурна страна в този двубой, като се има предвид, че трите победи са спечелени от последните 5 гостувания. Нещо повече, те вкараха в 5 поредни гостуващи мача и може да се окажат доста за Нант този вторник.

Официални спонсори на събитието са: orange, EDF, Nike и  Credit Agricole.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG