Нива Лоялност в bet365 Покер

Проправете си път през всички Нива Лоялност в bet365 Покер, за да се възползвате от изключителен достъп до турнири и дори още повече bet365 Coins.

Изкачването на Ниво Лоялност е съвсем лесно, просто съберете необходимия брой Status Points, които се получават в резултат на платен рейк/такси за турнир, на която и да е от масите в bet365 Покер.

Независимо дали играете на кеш маси, турнири или дори Twister Sit & Gos, продължавате да печелите Status Points всеки път, когато играете.

 • Бронз

  Всички нови играчи стартират от това ниво.

 • Сребро

  Когато натрупате 30 Status Points или повече в рамките на календарен месец

 • Злато

  Когато натрупате 200 Status Points или повече в рамките на календарен месец

 • Платина

  Когато натрупате 800 Status Points или повече в рамките на календарен месец

 • Диамант

  Когато натрупате 15.000 Status Points или повече в рамките на календарно тримесечие. В допълнение, при класиране, незабавно ще получите 2.500 bet365 Coins!

Всички играчи в bet365 автоматично стават членове на Клуб Лоялност.

За да натрупате Status Points, трябва да изпълните един от следните критерии в покер за реални пари: да участвате с чипове за пот на кеш маса, от който е взет рейк, да платите такса за участие на Турнир или Sit & Go.

Събирайте Status Points, за да изпълнявате Стъпки Лоялност. Всяка завършена Стъпка Лоялност носи bet365 Coins, които може да се ползват в Магазина.

Status Points се печелят по курс 10 за всеки 1€/1£ начислен рейк или такса за турнир.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонусВземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com