Ним – Монпелие 3 февруари bet365

Двубоят Ним – Монпелие от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 3 февруари (неделя) от 16:00 часаНим се справиха много добре този сезон, въпреки че с малко по-голяма последователност можеше да са много по-високо от 11-то място. Текущата им форма е доста нестабилна и те загубиха последния си мач с Ница с 2: 0.

Коефициентът за победа на Ним  е2.60. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Монпелие е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ним – Монпелие: Статистика Н2Н

По-рано този сезон Монпелие спечели с 3: 0.
Последният път, когато екипите се срещнаха тук беше през 2009 г., когато Ним победи Монпелие с 2: 1.
Има 66% шанс да вкарат и двата отбора.

Ним – Монпелие: Прогноза

Ним може да бъде много положителен у дома, което може да доведе до бързи и забавни игри. Те са изправени пред качествен отбор като Монпелие и ще трябва да бъдат доста по-силни дори и за да получат равенство.

Формата на Монпелие е ключовият момент – те не са били впечатляващи, но в същото време са загубили само два пъти този сезон като гост. Монпелие има екип, който може да разкрие слабостите на Ним и трябва да е фаворит и да спечели този мач.

Монпелие да победи Ним

И двата отбора да отбележат

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG