Новият 5-и кръг на световните квалификации в зона “Европа” започва днес

Новият 5-и кръг на световните квалификации в зона “Европа” започва днес с 13 мача от 5 групи. Навсякъде става все по-оспорвано и всяка спечелена точка може да бъде от решаващо значение накрая.

Повечето погледи тази вечер ще бъдат насочени към Киев, където Украйна посреща Франция в среща от група “D”. Мачът е от особено голямо значение за домакините, които до момента имат 4 равенства в актива си и всяка точка ще им е особено нужна в битката за второто място.

Украинците могат да дадат заявка дори и за първата позиция, ако спечелят днес, тъй като ще скъсят изоставането си от “Петлите” само на 1 точка. Победа за Франция пък до голяма степен ще им гарантира спечелването на групата и директно класиране за Катар 2022.

Любопитен изглежда и двубоят между Нидерландия и Черна гора в група “G”. Това е една от най-оспорваните групи до момента. Нидерландия и Черна гора в момента са с равен актив от по 7 точки, така че днешният мач може да е ключов за продължаването на един от двата тима към световните финали.

Струва си да обърнем внимание и на двубоя между Cловакия и Хърватия в група “Н”, където двата тима също са преки конкуренти за първото място. Любопитно ще бъде да видим и ще продължи ли победния ход на Дания в група “F” в гостуването на Фарьорски острови.

Ето срещите днес:

Група “А”

От 19:00 часа

Сърбия – Люксембург

Ирландия – Азербайджан

Група “D”

От 16:00 часа

Финландия – Казахстан

От 21:45 часа

Украйна – Франция

Група “F”

От 21:45 часа

Фарьорски острови – Дания

Израел – Австрия

Шотландия – Молдова

Група “G”

От 19:00 часа

Латвия – Норвегия

От 21:45 часа

Гибралтар – Турция

Група “Н”

От 19:00 часа

Словения – Малта

Кипър – Русия

От 21:45 часа

Словакия – Хърватия

bet365 Мондиал 2022

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 fifa world cup 2022  Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 световно първенство 2022 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Новият 5-и кръг на световните квалификации в зона “Европа” започва днес