Нумансия – Валядолид bet365

Двубоят между Нумансия – Валядолид ще се проведе на 13 юни (сряда) от 21:30 часа в сблъсък от Сегунда Дивисион на Испания. Нумания и Реал Валядолид бяха недостигани преди полуфиналите с техните съответни съперници, но и двамата успяха да намерят пътя да стигнат до финала за промоционални плейофи.

Коефициентът за победа на Нумансия 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Валядолид2.90.

Нумансия – Валядолид: Двубой Статистика

И двата отбора отнесоха победа, когато се срещнаха в редовния сезон.
Плута отстъпи с тясна победа с 0:1 в последните им срещи H2H с Numancia в началото на май тази година.
Преди този сблъсък, в пет поредни H2H игри отбелязаха и двата отбора.
Numancia спечели 5 и загуби 4 от 12 домакински мача срещу Валядолид.

Нумансия – Валядолид: Прогноза

Валядалид отново показа своя атакуващ потенциал, когато вкараха пет гола в два полуфинала с Sporting Хихон. Pucela спечели най-добрите атаки в лигата с 69 гола в редовния сезон (дори повече от Rayo Vallecano и Huesca, които преди това са спечелили пряката промоция).

Нападателят Хайме Мата е този, който води линията за посетителите. Той беше на прицел в обратната посока на сблъсъка с Хихон в неделя и той със сигурност е нашето най-голямо предложение за голмайстор по всяко време тук.

Що се отнася до резултата от първия етап, трябва да видим Нумания като фаворит след своя впечатляващ рекорд от 15 победи в 21 мача в редовния сезон. Знаейки, че Пудеа спечели само 5 от 21 мача в този мандат на Сегунда Дивизия, виждаме стойността в подкрепата на Numancia DNB тук. Подкрепящите цели в двата края са задължителни.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от  Сегунда Дивисион са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Volvo, Virginactive.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG