Нюрнберг предприе очаквана промяна, уволнявайки треньора Михаел Кьолнер

Нюрнберг предприе очаквана промяна, уволнявайки треньора Михаел Кьолнер. Собствениците на клуба обаче освободиха и спортния директор Андреас Борнеман. Двамата си тръгват, след като Нюрнберг няма победа в шампионата от 15 мача насам.

До намирането на нов постоянен треньор тимът ще бъде воден от временен такъв.

През изминалия уикенд Нюрнберг загуби директния сблъсък с другия съперник по чертата – Хановер 96, заради което падна до последно място.

И все пак положението не е отчайващо, защото отборът е само на 3 точки от 16-ата позиция.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.