Ню Йорк Айлендърс – Монреал Канейдиънс 06 Ноември

Двубоят между Ню Йорк Айлендърс – Монреал Канейдиънс ще се проведе на 06 ноември (вторник) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Тимът от Квебек има девет успеха в последните си 12 сблъсъка с „островитяните“.

Залози за победа на Айлендърс се приемат при коефициент от 1.83. Шансовете за успех на Канейдиънс са оценени на 2.00. Хендикап коефициентът (+1.5) за състава на гостите е 1.35.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк е начело в дивизия Метрополитън с 8-5 победи, в това число 5-3 успеха у дома. Отбрът на Бари Тротц срази Ню Джърси Девилс с 3-0 шайби в събота и се поздрави с пета поредна победа.

Джош Бейли се отчете с две асистенции за успеха над Девилс и увеличи на 15 точки актива си през сезона. Стражът Томас Грайс пък блесна със 105 спасявания и само три допуснати гола в последните си три мача.

Монреал заема четвърто място в Атлантическата дивизия със 7-6 победи, включително 1-3 успеха като гост. Възпитаниците на Клод Жулиен редуват победа със загуба в последните си осем срещи, като в събота отстъпиха на Тампа Бей Лайтнинг с 1-4.

Новото попълнение от лятото Макс Доми е топ реализатор на Канейдиънс с 13 точки (седем гола и шест асистенции). Той е записал поне точка в осем от последните си девет мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com