Ню Йорк Никс – Милуоки Бъкс 02 Декември bet365

Двубоят между Ню Йорк Никс – Милуоки Бъкс ще се проведе на 02 декември (неделя) от 01:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. „Елените“ са в серия от шест поредни успеха над съперника си от „Голямата ябълка“, последният от които дойде на 22-ри октомври с резултат 124-113 точки.

Залози за победа на Никс се приемат при коефициент от 4.10. Шансовете за успех на Бъкс са оценени на 1.25. Спред коефициентът (-8.5) за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ню Йорк е последен в Атлантическата дивизия със 7-16 победи, в това число 3-6 успеха у дома. Възпитаниците на Дейвид Фицдейл загубиха последните си две шампионатни срещи съответно срещу Детройт Пистънс (108-115) и Филаделфия 76 (91-117).

Тим Хардауей-младши е със скромните 24.6% успеваемост в стрелбата в последните четири мача. Кортни Лий е под въпрос за предстоящия двубой заради травма във врата, а Ланс Томас и Кристапс Порзингис със сигурност са аут.

Милуоки е лидер в Централната дивизия с 15-6 победи, включително 4-4 успеха като гост. Отборът на Майк Бъденхолзър подчини Чикаго Булс с 116-113 в петък за петата си победа за последните си седем срещи.

Лидерът Янис Антетокумпо се отчете с 36 точки, 11 борби и осем асистенции за успеха над Булс. Малкъм Боргдън отбеляза 24 точки и се реваншира за слабото си представяне в предния мач срещу Шарлот Хорнетс, загубен със 107-110.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG