Опитът говори много за Астън Болеро

Астън Болеро показа, че опитът много му е помогнал, след като извоюва победата на Шепартън Къп (450 метра ).

Черната хрътка, която е най-опитната хрътка в струващият 67 000 долара финал с 58 старта, записа към името си 35-та победа, като си осигури четвърта Шепартън купа за треньора си Джейсън Томпсън. 

Томпсън имаше трите фаворита в състезанието, с Астън Болеро, който струва 4.30 долара, който победи бързо-финиширащия Американ Монстър (9.20 долара) и Шима Сонг (32.20 долара)  в един зашеметяващ финал.

Треньора на Peacerdale беше изненадан че Астън Болеро е трети в линията за залагания по време по време на седмицата, зад неговите останали финалисти Invictus Rapid и Sleek Master.

„Цяла седмица си повтарям, че Астън Болеро е най-добрият ми шанс.“ – каза Томпсън. „Той е спечелил 35 състезания, включително и купата на Бендиго, така че той беше най-доказалото се куче в състезанието“.

Астън Болеро направи няколко промени след последното му представяне на Шепартън къп през февруари, когато беше фаворит.

Томпсън ще определи суперзвездата си за панелно избраният от Група 1 TopGun на поляните, при условия че той е избран, преди да се стреми към бонуса от 50 000 долара в купата на Баларат през Декември.

„Ако всичко върви по план ще го пусна в още едно състезание в страната след две седмици и след това ще му дам още две седмици за да се възстанови за TopGun. Той обича състезанията на поляните.“ – каза Томпсън.

Томпсън спечели четвъртата си Шепартън купа, докато в същото време спечели и Група 3 TopCat купата (725 метра ).

Вижте още прогнози и залози за Надбягвания с Хрътки само по bet365.

Автор Bet BG / Бет БГ