Отлага се мачът между Усик и Чисора

Отлага се мачът между Усик и Чисора, заради контузия на Усик.

Мачът между украинеца – Александър Усик и британеца – Дерек Чисова, беше насрочен за 28 март, заради контузия на лакътя на Усик, мача няма да може да се проведе през март, като най-рано може да ги видим на ринга през май.

Украинецът не за първи път получава травма, която налага отмяната на важен мач. Финала в WBSS срещу Мурат Гасиев също беше отменен заради контузия.

Същата ситуация се повтори и при дебюта му в свръхтежка категория. За последно Усик се би през октомври мината година и взе победа срещу Уидърспун.

Вижте най-актуалните новини от света на UFC. Прогнози, статистика, резултати и предстовщи събития. Всички събития можете да следите директно от телефона си с mobilebet365.

Най-добрите коефициенти за предстоящите срещи ще намерите в bet365 ВХОД. Вземете бонус за добре дошли и направете следващия печеливш залог на любимия ви състезател в UFC. Сезон 2020 се очертава изключително интригуващ. Следете сайта ни и бъдете информирани за най-интересното от MMA. Основните спонсори на сезон UFC 2020 са: T-Mobile, Devour Frozen foods и Arena.

Повече новини за bet365 Ultimate Fighting Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com