Педро отива в Юнайтед за £ 22 милиона

Педро е на крачка да премине на „Олд Трафорд“, твърди таблоидът „Дейли Мейл„.

Манчестър Юнайтед продължават да купуват играчи с пълна сила. Тимът на Луис ван Гаал ще се опита да подсили £ 150 милионната си офанзива с играча на Барселона – Педро Родригес.

За момента атаката на английският гранд е впечатляваща. В предни позиции действат Уейн Рууни, Мемфис Депай, Хуан Мата и Анхел ди Мария. Ако Педро премине в Юнайтед, това ще бъде последният голям трансфер на клуба през летния трансферен прозорец.

Педро

Офертата, която се очаква Юнайтед да отправят към играчът на Барса е на стойност £ 22 милиона. Испанският национал е искан и от друг английски гранд – Челси. Сините от Лондон са също много вероятен претендент за подписа на 27-годишния нападател.

Междувременно желанието на „червените дяволи“ да привлекат звездата на Реал Мадрид – Серхио Рамос са на път да се провали. Президентът на „кралският клуб“ е категоричен, че Рамос не се продава.

Сагатата около вратаря на Юнайтед – Давид де Хеа също продължава. Клубът, ще се опита да поднови договора на играча за още една година. Стражът, който бе гласен за „Сантиаго Бернабеу“ може да остане още един сезон в Англия. Юнайтед са готови да се разделят с Де Хеа, при условие, че подпишат с Рамос, но сделката изглежда неосъществима.

Рамос