Перес с ултиматум към Форс Индия

Мексиканският пилот иска да има яснота за бъдещето си в тима до края на следващата седмица. Пилотът на Форс Индия Серхио Перес не е притеснен за мястото си, въпреки че все още не е потвърдено дали той ще се състезава за тима през идния сезон 2017. В момента Перес води преговори за нов договор и се надява да има повече яснота относно бъдещето си до края на следващата седмица, когато е състезанието за Голямата награда на Япония на пистата „Сузука“.

„Не мога да чакам още дълго, тъй като с течение на времето възможностите ми намаляват. Смятам, че следващата седмица ще бъде решаваща за изясняване на бъдещето ми. До края на следващата седмица искам да знам дали ще имам опцията за оставане във Форс Индия, или ще трябва да потърся друг вариант. Не е тайна, че искам да остана за следващата година. Вярвам в тима, но нещата не зависят само от мен“, коментира Перес.

Понастоящем мексиканският състезател е осми в таблицата при пилотите с 66 точки на сметката си. В последната надпревара в Гран При на Сингапур той финишира на осма позиция, а от старта на текущата кампания може да се похвали с две качвания на подиума, след третите си места в Монако и в Гран При на Европа.

Ставката затова Перес да спечели първата свободна тренировка преди предстоящото състезание за Голямата награда на Малайзия е 67.00. Шансовете му да даде най-добро време в квалификацията са оценени на 151.00, а тези той да финишира в топ 3 на същинската надпревара в неделя на 15.00.

Използвайте услугата bet365 Навсякъде от мобилен или таблет и изискайте 100% бонус за Вашия първи залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.