Перу – Колумбия събота 16 Ноември

Двубоят между Перу – Колумбия ще се проведе на 16 ноември (събота) от 03:00 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Измина много повече от десетилетие, откакто Перу за последно си осигури самохвалство срещу този враг, което дава на колумбийските съперници всички причини да се надяват тази събота.

Коефициентът за победа на Перу е 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Колумбия да победят се приемат с коефициент 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Перу – Колумбия: Двубой статистика

Последният им сблъсък завърши с победа с 3:0 за Колумбия.
Перу не са регистрирали победа срещу този враг в нито една от последните си шестнадесет срещи (7 загуби и 9 равенства).

Перу – Колумбия: Прогноза

Като се има предвид, че Колумбия също се справи с не повече от равенство в три от последните четири мача, най-сигурният залог в този мач би трябвало да бъде двоен шанс в полза на Колумбия. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com